| Guild stretko | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Swordana Vedenie
Počet príspevkov : 27 Join date : 15.12.2013
| |
| |
biolite
Počet príspevkov : 3 Join date : 18.12.2013 Vek : 30
| Predmet: Re: Guild stretko Št december 19 2013, 11:23 | |
| Aby jsme to ulehčili Lubimisobel(Plzeň) Isobel(Bratislava),hodně slovákům a čechům, někdo je z Košic, někdo z Českých Budějovic.. tak nejlepší by bylo to podniknout někde třeba v Brně což by mi čistě náhodou vyhovovalo protože jsem z Brna hehe.. je to takovej zlatej střed.. a hospod je tu mooc.. a výhled na zmrzlou,poloprazdnou přehradu je taky uzasny.. | |
|
| |
Pufinka
Počet príspevkov : 2 Join date : 15.12.2013
| Predmet: sad Št december 19 2013, 11:23 | |
| Ja bych to dal nekde v brne bouzel tam nikoho neznam a neznam tam nekde ubytovani | |
|
| |
Ciro Class Leader
Počet príspevkov : 28 Join date : 15.12.2013 Vek : 31 Bydlisko : Vsetín
| Predmet: Re: Guild stretko Št december 19 2013, 12:28 | |
| Podle mě je ideální nechat to na léto a jet někde k vodě do chatek nebo pod stan klidně i na dýl než na jednu noc ;-) | |
|
| |
YoHnY
Počet príspevkov : 12 Join date : 29.10.2012 Vek : 33 Bydlisko : CiTy Sklabiná
| Predmet: Re: Guild stretko Št december 19 2013, 18:05 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Guild stretko Pi december 20 2013, 00:00 | |
| Sorry lidi já bych to dal nekam na poradnou chatu aspon patek ->prijezd odpolednich hodinach a do nedele do ranna.Kdo by nemohl v patek muze v sobotu a tak.Každopadne každemu to nebude vyhovovat tak zlaty střed přelom července začátek srpna pripadne prvni vikend cervenci.Slovaci dovezou Tatransky caj,čechaci pivecko,moravaci slivovici a nebo víno :-D pak bude kapustnica a gulas a chtelo by to nejaky zabavny program jeste doresit A nebo si sednem v hospode a budem cumet a kecat kdo je kdo a kazdy nebude pit protoze má auto a hned se jede domu blablabla (kdo si se mnou nevypije jako kdyby tam nebyl :-D jinak jsem docela stred já bydlím na Strání to je 1m od slovenskych hranic chata tu byla,ale na tyhle akce radej nechci nic organizovat chci jen se bavit tak jsem hned zamitl ze tu nic se delat nebude :-D |
|
| |
Swordana Vedenie
Počet príspevkov : 27 Join date : 15.12.2013
| |
| |
Kiry
Počet príspevkov : 1 Join date : 28.01.2014
| Predmet: Re: Guild stretko Po február 03 2014, 11:43 | |
| Ahojte, Chata skvelý nápad ale rozhodne by sme mali premyslieť aj ten Votvírak ktorý navrhoval Siky Našla som tam síce len pár kapiel ktoré poznám ale určite by to stalo za to, začína to 13.6-15.6 akurát to vychádza na víkend. Tak by aj školáci nemali problém prísť alebo pracanti aspoň na tu sobotu, nedeľu. Lístok stojí tak od 250- 350 , čím skôr sa to objedná tým lacnejšie ako to býva vždy.Je ale problém že to je až pri Prahe. Takže neviem ako to budú mať ľudia čo bývajú niekde pri Košiciach nieje to nijaký zlatý stred, bude to dlhá cesta. Je to ale jeden z návrhov Možno ešte sa podarí ta chata predtým, Len to bude chcieť dobrého organizátora ((najlepšie ženu )) Rozhodne by som to ale tiež nechala na leto mám ho radšej. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Guild stretko | |
| |
|
| |
| Guild stretko | |
|