Ypee Anonymný
| Predmet: Příhláška - Retri Paladin Po december 16 2013, 23:04 | |
| [b]Nick:Ype [b]Level:70 [b]Zameraníe(PvP/PvE):PvE Retri [b]Class:Paladin [b]Aké máš skúsenosti s touto class: 3 roky čistého hraní za retrinu
[b]Talenty (bez odkazu):5/8/48 [b]Staty (bez odkazu):]7837/5793 crit 28% / Ap 1800 [b]Skúsenosti Dung/Raid:všechno mám prošlé i tady na Aresu co lze. [b]Ako dlho hráš WoW:Asi dobrách 6let [b]Equip (kvalita EQ): Rare/Epic taková T4 uroven [b]Clicker/Binder:[clicker :p [b]Addony, ktoré používaš na Raid: DBM/omen
[b]Predchádzajúca guilda/y: Hral jsem na hordě ještě než to upadlo. [b]Dôvod odchodu z predchádzajúcej guildy:Důvod odchodu já výše zmíněný úpadek serveru.
[b]Real Informacie[Mmmm myslím že není očem psát. [b]Vek: 20 [b]Poznáš niekoho od SoL?: Ne. [b]Niečo o sebe:Práce práce práce :)Občas fitko přítelkyně a wowko :)) |
|
Swordana Vedenie
Počet príspevkov : 27 Join date : 15.12.2013
| Predmet: PRIJATY ! St december 18 2013, 11:09 | |
| | |
|
Ciro Class Leader
Počet príspevkov : 28 Join date : 15.12.2013 Vek : 31 Bydlisko : Vsetín
| Predmet: PRO St december 18 2013, 11:12 | |
| Retrinu by v naší guildě člověk hledal dlouho, proto jsem PRO přijetí ... hodně zamakej na tom equipu i na dpsku. Nevím asi je to o preferenci ale to klikání si myslím, že tě hodně brzdí a divím se, že po 6ti letech wowka ještě někdo hraje bez bindů, ale tak to je tvoje věc ;-) ať se vyjádří Vedení a CLko paladinů | |
|
Swordana Vedenie
Počet príspevkov : 27 Join date : 15.12.2013
| Predmet: Re: Příhláška - Retri Paladin St december 18 2013, 12:25 | |
| Bol prijatý na skúšku ale fakt to dps musíš pomakať porozpravaj sa o rotácii spellou bud s Aeryom on sa dost dobre vyzná alebo Torm, Avanne :)1K musíš točiť aj keď nechceš stotožňujem sa s názorom Cira tie bindy sú dosť doležité :)hlavne u class kde máš rotáciu na viac spellov | |
|
YoHnY
Počet príspevkov : 12 Join date : 29.10.2012 Vek : 33 Bydlisko : CiTy Sklabiná
| Predmet: Re: Příhláška - Retri Paladin St december 18 2013, 18:49 | |
| | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Příhláška - Retri Paladin | |
| |
|