Syber Anonymný
| Predmet: Priest - talenty dle potreby guildy Št júl 13 2017, 14:07 | |
| Nick: SyberLevel: 70Zameraníe(PvP/PvE): PVE s PVP nemam problem exp na tbc 2190 WOTLK 2300 a CATA 2350+Class: PriestAké máš skúsenosti s touto class: Hram ji od Vanilly, PVE TBC po SWP mimo KJ, a PVP 2190rate na tbc MAX Talenty: jsem holy/disci, ale pripadne muzu shadow zalezi co guilda potrebujeStaty : cca 1000BH Skúsenosti Dung/Raid: SWP mimo KJ,tam jen lehceAko dlho hráš WoW: cca od roku 2006Equip (kvalita EQ): kdyz se tu jede na to GS tak 2100+ doexpil jsem nedavnoClicker/Binder: bindy Addony, ktoré používaš na Raid: healbot,deadlyboss mode a pak mam ten ze nemusim klikat na hrace ale jen najedu a kastim spel Predchádzajúca guilda/y: Immortal Outlaws Dôvod odchodu z predchádzajúcej guildy: Rozpadli se/presliReal InformacieVek: 25 - Bachar - 199/100+Poznáš niekoho od Soli Deo Gloria?: BohuzelNiečo o sebe: Je mi 25, pracuji jako bachar, na odreagovani od prace mam fitko,pc a auto |
|
Martass
Počet príspevkov : 8 Join date : 16.07.2017
| Predmet: Re: Priest - talenty dle potreby guildy Po júl 17 2017, 23:47 | |
| Místo bych viděl jedině pro shadow, ale gear je momentálně příliš slabý. Vzít by bylo možné leda při vysoké aktivitě gear dohnat. | |
|