Unli
Počet príspevkov : 3 Join date : 08.02.2014
| Predmet: Přihláška do guildy - Unli warlock So február 08 2014, 16:54 | |
| Nick: Unli Level: 70 Zameraníe(PvP/PvE): PvE Class: Warlock Aké máš skúsenosti s touto class: Na TBC jsem za locka hrál cca rok. Můžu doložit screeny z toček.Původní Ares, Mystiq, Zdechov a další. Chvilku na offíku na pandě. Talenty (bez odkazu): 21/40 shadow Staty (bez odkazu): 603/15%/30 unbuff Skúsenosti Dung/Raid: Všechny taktiky až po SP (Muuru, KJ neznalost) Ako dlho hráš WoW: 8 let na střídačku, cca 7 let pravidelně Equip (kvalita EQ): rare/epic ,zatím jsem moc nezaraidoval, vrátil jsem se na Ares cca po půl roce Clicker/Binder: Obojí Addony, ktoré používaš na Raid: recount, DBM, omen, když hraju za heal tak healtbot , xperl a další addony pro zlepšení herního zážitku (pro mě) Predchádzajúca guilda/y: Kdysi jsem byl GuM NDMT a na 10 min jsem byl v Betrayed (pro info si myslím, že NDMT na tom špatně nebylo viz. webovky http://www.ndmt.tode.cz/ ) Dôvod odchodu z predchádzajúcej guildy: Myslím, že k Betrayed se vyjadřovat nemusím Real InformacieVek: 20 Poznáš niekoho od SoL?: Určitě tam je pár známých bývalých spoluhráčů z NDMT Niečo o sebe: Jsem 20ti letý nekontfliktní flegmouš, který se rád baví s přáteli, komunikativní, spolehlivý, ochotný, přátelský. Řídím se heslem ,,Když ti někdo život ničí, usměj se a měj ho v p..i,, | |
|
myoaw Vedenie
Počet príspevkov : 15 Join date : 12.01.2014
| Predmet: Re: Přihláška do guildy - Unli warlock So február 08 2014, 19:26 | |
| jestli nejsi alt betrayed, coz si zjistime, tak bych byl pro na zkousku udelej neco s hitem a pak se mi ozvy na Mya | |
|
Ciro Class Leader
Počet príspevkov : 28 Join date : 15.12.2013 Vek : 31 Bydlisko : Vsetín
| Predmet: Re: Přihláška do guildy - Unli warlock So február 08 2014, 23:17 | |
| No nechám to na Myovi .. ale zaujal mě ten Zděchov tam odkud jsi pls ? | |
|
Unli
| Predmet: Re: Přihláška do guildy - Unli warlock Ne február 09 2014, 09:10 | |
| - Ciro napísal:
- No nechám to na Myovi .. ale zaujal mě ten Zděchov tam :Dodkud jsi pls ?
Jsem z Opavy | |
|
Ciro Class Leader
Počet príspevkov : 28 Join date : 15.12.2013 Vek : 31 Bydlisko : Vsetín
| Predmet: Re: Přihláška do guildy - Unli warlock Ne február 09 2014, 11:34 | |
| aha, já právě bydlím ve Zděchově ... kousek od Vsetína a ten server dělali kamarádi | |
|
Unli
| |
myoaw Vedenie
Počet príspevkov : 15 Join date : 12.01.2014
| Predmet: Re: Přihláška do guildy - Unli warlock Ne február 09 2014, 15:22 | |
| Dalsi opavak Karlovice u Bruntalu doufam znas! | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Přihláška do guildy - Unli warlock | |
| |